Mes už tai, kad vaikai augtų sveiki!

Jau septinti metai iš eilės birželio pirmąją - Vaikų gynimo dieną - sanatorijos „Pušyno kelias“ Vaikų skyriaus kiemelis prisipildo gausaus būrio vaikų klegesio ir su dovanomis atvykstančių svečių.

Mes už tai, kad vaikai augtų sveiki!

Informacija iš: www.pusynokelias.lt

Jau septinti metai iš eilės birželio pirmąją – Vaikų gynimo dieną – sanatorijos „Pušyno kelias“ Vaikų skyriaus kiemelis prisipildo gausaus būrio vaikų klegesio ir su dovanomis atvykstančių svečių.

Šventę pasveikino Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Seimo pirmininko pavaduotojas Algirdas Sysas. Į renginį atvyko Vilniaus vicemeras Gintautas Paluckas, Labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ direktorė Jolanta Zigmantienė, M.Romerio universiteto Direktoriaus pavaduotoja Jolanta Gedvilienė, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narys Stasys Jakeliūnas, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys Vaidas Kukarėnas, sanatorijos Vaikų skyriaus steigėja ir buvusi vedėja gydytoja Nemira Vaičiulionienė.

Šventė prasidėjo Lietuvos kariuomenės Krašto apsaugos savanorių pajėgų ir Karo policijos edukacine programa.

Renginyje koncertavo Vaikų muzikos studija „Retro“ (vadovė Eglė Budrikienė), folkloro ansamblis „Laukis“ (vadovė Lijana Šarkaitė), šventę vedė aktorius Giedrius Arbačiauskas, prie kurio šiais metais prisijungė ir Lietuvos vaikų numylėtinė Kakė Makė su Netvarkos nykštuku (spektaklio režisierė ir aktorė Virginija Kuklytė bei aktorius Šarūnas Gedvilas). Šventės kulminacija – grupės „Biplan“ atliekamos dainos bei mūsų rėmėjų dovanos visiems šventėje dalyvavusiems vaikams: labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ knygelė „Emilio laiškas“ (autorė Ignė Zarambaitė).

Taip pat skaitykite

Meniu